HÍREK

2,5 % kamat, NHP-HAJRÁ!Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből A-dec ajánlásai a COVID-19 vírussal szembeni infekció kontrollraA-dec ICX útmutató a fogászati kezelőegységek víz útjainak karbantartásáraTeendők az A-dec fogászati kezelőegységekbe épített METASYS szívó-szeparátorok leállítása illetve újraindítása soránKoronavírus (2)Koronavírus (1)A-dec 500BCS 9600 CBCT szkennerA-dec 30 évHonvédorvosSzakképzett fogászati röntgenasszisztens120 éves a HonvédkórházAz A-dec és a Dent-East harminc éves együttműködése – emléktáblát kaptunk az A-dec-tőlSzakképzett fogászati asszisztens 12 jó érv, hogy miért válasszuk az A-dec kezelőegységeketGINOP 2-1.8-17 Pályázati feltételek részletesebbenÚjra megjelent a GINOP 2.1.8-17, új eszköz beszerzésre szóló pályázat, intenzitása 50 % és összege 5-30 MFtA-dec fogászati kezelőegység és bútor konfigurációkA-dec Szerviz Konzultáció a Dent-East-nél 2017.04.28.Fogászati röntgen asszisztens és recepciós munkatárs kereséseVárkert Bazár, 2016-10-04Vásároljon a Dent-East-nél és váltsa be ajándék kuponját a GC standján a Balogh Károly sétány 7 alattCBCT oktató videók honlapunkonA-dec nemzetközi szerviztanfolyam Budapesten, 2016.03.17-18.A várakozásnak vége!
A CS 8100 3D a csúcsminőségű 3D képalkotás újdonsága
Megnyílt a Carestream Dental Fogászati Röntgen CentrumA-dec fogászati egységkészülékek mostantól új, 5 év, A-dec gyári garanciával, régi árakon vásárolhatókSzakképzett röntgen asszisztensMr. André Goodfriend Nagykövet-helyettes úr (USA) látogatása a debreceni Fogorvostudományi Karon Sajtóközlemény CS 8100 3D és RVG 6200 az Amerikai Endodonciai Társaság ezévi kongresszusánMini Dental Implant (MDI) – Újra a köztudatbanKen Austin az A-dec tulajdonosa, a fogászati ipar ikonja, feleségével Joan-nal 1964-ben alapította meg az A-dec-etA-dec üzenete:
prioritás az ergonómia
Dr. Henderson kerékpár versenyző is lehetneA-dec realitás 1,97 %
23 év alkatrész átlagköltsége
732 gépre számolva
Carestream CS 8100 új generációs digitális panoráma röntgenkészülékDental World 2012Carestream Kodak Innovation Tour, ismét BudapestenJobb, gyorsabb, olcsóbbMDI- Mini Dental Implant - az ATV JAM Light reggeli műsorában

Extraorális extra erős szívórendszer - elszívja a nyálpermetet a szákjözelből

Védje saját és kollégái biztonságát az extra erős szívóteljesítményű AJAX extraorális fogászati szívórendszerrel!

CSEPP - AEROSZOL - VÍRUS - VÉR - POR
 
Az AJAX ultra erős extraorális szívórendszer hatékonyan távolítja el a fogászati beavatkozás során keletkező csepp és aeroszol részecskéket.


 
 
A kézidarab és depurátor használata során nagy mennyiségű csepp és aeroszol termelődik, amely nagy fertőzési veszélynek teszi ki a kezelő orvost és személyzetét.
 
Az AJAX extraorális fogászati szívórendszer hatékonyan távolítja el csepp és aeroszol részecskéket, jelentősen csökkentve a fertőzésveszélyt, továbbá tisztán tartja a kezelő levegőjét.
 
 
Ultra erős szívóerő (1200 W motor), alacsony zajszint, hosszú élettartam (más hasonló gyártmányok csupán 500 W teljesítménnyel rendelkeznek).
 
Orvosi minősítésű szívórendszer
HEPA szűrő: 3 rétegű HEPA szűrő rendszer, amely megállít minden vírust és baktériumot (0,3 µm felett 99,995%).
Precíz víz/levegő szűrés: biztosítja, hogy a készülék belseje száraz maradjon.
Orvosi minősítésű UV fertőtlenítő rendszer minden vírust és baktériumot megsemmisít a szűrőben.
Szűrő élettartama: 1000 óra vagy az indikátor jelzőfény megjelenéséig.
 
Kiváló aerodinamikai kialakítás
Hátulra szerelt légkiáramló: jobb kontroll, nagyobb szívóerő, pácienskomfort szempontjából optimális, alacsony zajszint, megelőzi a fertőzött levegő szökését.
 
Digitális és okos technológia
Szűrő élettartam emlékeztető: indikátor mutatja a szűrő élettartamát és a csere szükségességét.
Precíz kontroll: 10 erősségi fokozat, digitális kijelző.
Funkciók: 1-3 szint légtisztító mód, 4-10 szint a csepp és aeroszol eltávolító mód.
 
Műszaki adatok: Szívó teljesítmény: 1200 W; Maximális teljesítmény: 3000 liter/perc; 3 szintű HEPA szűrő; Zajszint: 58 dB; Súly: 28 kg; Méret: 275x275x980 mm.
 
Az AJAX felső kategóriás termékeit több mint 80 országban forgalmazzák, USA-tól kezdve Japánig, számos tanúsítvánnyal rendelkezik, így a CE, US FDA, a japán JIS stb.
 
Szállításra vállalt határidő: 2-3 hét
 
 
Dent-East Kft.
1112 Budapest, Rétkerülő út 51. ; Tel: 06-1-319-45-68; E-mail: mail@dent-east.com; Web: www.dent-east.com
 
Adatvédelmi nyilatkozat